Stopp opp et lite øyeblikk og kjenn etter!
Kjenn at i alle følelser og gjøremål som for tiden drar deg hit og dit så finnes der et sted i deg selv hvor du er samlet og forankret i din egen kjerne.
Kjenn at fra dette punktet av enhet i deg selv har det langsomt vokst frem noe nytt; en ny måte å forholde deg både til deg selv og til alt rundt deg.
Det er som en sommerfuglpuppe som har brukt tryggheten langt der inne i deg selv til å forvandle seg til en sommerfugl. Sommerfuglen er klar til å fly! Slipp den fri med denne nymånen!
Nymåne i Vannmannen.
For Vannmannen handler om dette: Å se de nye løsningene! De som tjener den tiden vi lever i, og som kan hjelpe oss til å stå sterke sammen og møte det nye som kommer mot oss.
Vi har lagt mye bak oss på veien.
Er tiden kommet nå til å ta imot det nye? Det ser sånn ut!
Helt enkelt.
I Vannmannen er det fellesskapet som står i sentrum.
Du er så klar til å gå inn i fellesskapet nå fordi du kjenner deg selv og vet at du kan bidra med akkurat den du er. Helt enkelt.
Kanskje kjenner du allikevel mest til både uro og rastløshet som er sterk ved denne nymånen, og som kommer til oss alle nå gjennom Mars som vil så mye og så fort. Mars treffer mandagens nymånen sterkt.
12648113_10153783782275907_343049760_n
Se om det går an å bruke kraften i denne rastløsheten og uroen til å holde rommet åpent for sommerfuglen fra ditt indre, så den finner veien ut.
Sommerfuglens mål er sollyset og blomstene og de andre sommerfuglene der ute. Ikke noe annet.
Men den trenger rom for å komme ut!
Den er så skjør at med det samme krav og bekymringer og forventninger stiller seg i veien, så har den vondt for å komme frem.
Ha tillit til den nye kraften som gjennom lang tid har vokst frem fra ditt indre. La den gå fri fra din kontroll og dine formaninger om sømmelig oppførsel. Og la deg fly med!

Abonner på nye innlegg

Oppgi din epostadresse for å abonnere på nye innlegg.

Sommerfuglen og forvandling.