12648113_10153783782275907_343049760_nStopp opp et lite øyeblikk og kjenn etter!

Kan du kjenne at i alle følelser og gjøremål som for tiden drar deg hit og dit, så finnes der et sted i deg selv hvor du er samlet og forankret i din egen kjerne?
Og at fra dette punktet av enhet i deg selv er det som om det langsomt har vokset frem noe nytt; en ny måte å forholde deg både til deg selv og til alt rundt deg?
Kanskje kan det sammenlignes med en sommerfuglpuppe, som har brukt tryggheten langt der inne i deg selv til å forvandle seg til en sommerfugl.

Og nå er sommerfuglen er klar til å fly! Slipp den fri med denne nymånen!

Nymåne i Vannmannen.
For Vannmannen handler om dette: Å se og legge merke til det nye, også det som kan virke skjørt og sart! Det som tjener den du er i dag og den tiden vi alle lever i, og som kan hjelpe oss til å stå sterke sammen og møte det nye som kommer mot oss.
Vi har lagt mye bak oss på veien.
Er tiden kommet nå til å ta imot det nye? Det ser sånn ut!
Helt enkelt.
I Vannmannen er det fellesskapet som står i sentrum.
Du er så klar til å gå inn i fellesskapet nå, fordi du kjenner deg selv og vet at du kan bidra med akkurat den du er. Helt enkelt.
Kanskje kjenner du allikevel mest til både uro og rastløshet som er sterk ved denne nymånen, og som kommer til oss alle nå gjennom Mars som vil så mye og så fort. Mars treffer mandagens nymånen sterkt.
Bruk kraften i rastløsheten til å skape rom.
Se om det går an å bruke kraften i denne rastløsheten og uroen til å holde rommet åpent for sommerfuglen fra ditt indre, så den finner veien ut.
Sommerfuglens mål er sollyset og blomstene og de andre sommerfuglene der ute. Ikke noe annet.
Men den trenger rom for å komme ut!
Den er så skjør at med det samme krav og bekymringer og forventninger stiller seg i veien, så har den vondt for å komme frem.
Ha tillit til den nye kraften som gjennom lang tid har vokst frem fra ditt indre. La den gå fri fra din kontroll og dine formaninger om sømmelig oppførsel. Og la deg fly med!

God nymåne!

Om nymåne og fullmåne

Abonner på nye innlegg

Oppgi din epostadresse for å abonnere på nye innlegg.

Sommerfuglen og forvandling, 8.februar 2016