1W9A5134 2

Bakgrunn:

Den formelle utdannelsen som astrolog har jeg fra Faculty of Astrological Studies i Oxford og fra Astrologiskolen Herkules i Bergen/Oslo, hvor jeg er utdannet som esoterisk astrolog.

Jeg er sertifisert fra ISAR (Institute for Astrological Research and education) innen Energy Astrology, og undergår for tiden en sertifisering gjennom OPA (Organisation for Professional Astrologers).

Dertil har jeg siden 2004 profesjonell erfaring både som tradisjonell karriereveileder og som astrologisk veileder, med en rekke kurs og tilleggsutdanninger i tradisjonell veiledning/coaching.

I 2017 ble jeg ferdig utdannet MBSR lærer (Mindfulness Based Stress Reduction) fra NTNU.

Av annen utdanning er jeg blant annet cand.polit. med pedagogisk seminar fra Universitetet i Bergen.

Tilnærmingen i Veilederverksted:

I Veilederverksted vil fokuset alltid være å finne de verktøyene du til en hver tid trenger for å forstå mekanismene i ditt liv her og nå. I astrologien studerer vi hvordan både trivielle hendelser og dype mønstre kan forstås ut fra planetenes bevegelser gjennom de tolv stjernetegnene. Vi vil kunne se nærmere på både stort og smått innen alle livets områder.

En god astrologikonsultasjon kan aldri handle om at astrologen forteller deg ”sannheten” om ditt eget liv. Din egen sannhet er det bare du som kan kjenne. Glem aldri det! En konsultasjon må derfor være en dialog, der du lærer å fortså de astrologiske byggesteinene, og der du kommer til en innsikt hvor du kjenner hvordan disse utspiller seg i ditt eget liv. Dette er selvfølgelig en livslang læring. I en konsultasjon kan du allikevel komme langt i forhold til å få en forståelse som du kan bruke videre i din praktiske hverdag.

Ettersom fokuset i en konsultasjon er at du selv skal bli kjent med og få tak på den astrologiske dynamikken sånn som den utspiller seg for nettopp deg, så er min intensjon å illustrere og virkeliggjøre horoskopet for deg i løpet av en konsultasjon. En måte å gjøre dette på er gjennom små figurerer, som representerer og illustrerer planetenes innflytelse. Disse settes opp på en scene som representer solens bane gjennom de 12 stjernetegnene; eller de ulike livsområdene der planetene utspiller seg og blir tydelige for deg. Dette er et av verktøyene vi kan bruke i tilnærmingen til ditt unike horoskop.

Velkommen til Veilederverksted! Jeg ser frem til å utforske visdommen i ditt horoskop sammen med deg!

 

Tilbakemelding fra kunde:

“Inki har en helt spesiell , lett forklarlig og spennende måte å formidle astrologi på. Jeg har vært hos Veilederverksted og fått mitt årshoroskop stilt, kort stund før min fødselsdag i år. Jeg har fått en del årshoroskop stilt hos andre astrologer tidligere. Da Inki brukte flotte små dukker som representanter for våre planeter og satte dem i kontellasjoner, ble dette riktig spennende og jeg fikk en ny forståelse av astrologi. Jeg fikk hele samtalen tilsendt som lydfil og gleder meg til å høre den igjen for repetisjon og mer læring!   –   Kvinne, Jomfruens tegn, 55 år.” 

 

IMG_1001