Hva kan jeg gjøre for deg?

  • Kanskje vurderer du å gå til en astrolog rett og slett fordi du er nysgjerrig og ønsker å finne ut om dette har noe i seg for deg?
  • Kanskje tenker du på å komme fordi du har tema som hele tiden gjentar seg i livet ditt, og du forstår ikke hvorfor eller hvordan du kan endre mønsteret?
  • Kanskje har du helt konkrete utfordringer i livet ditt nå som du trenger å lufte og få en større forståelse av?
  • Kanskje er det spesielle relasjoner du trenger å finne ut av?
  • Kanskje strever du med å finne retningen i livet ditt og følelsen for hva ditt bidrag skal være?
  • Kanskje ønsker du rett og slett bare mest mulig innsikt?

Alt dette vil være gode utgangspunkt for en astrologisk konsultasjon.

Når du kommer til meg setter vi oss ned sammen og snakker om temaene dine og hvordan de utfolder seg.

Kartet vi bruker i samtalen er ditt personlige horoskop, som er et bilde av stjernehimmelen slik den var i det du ble født.

Med utgangspunkt i horoskopet og dine erfaringer i livet setter vi sammen ord på dine dypeste ressurser, og finner også en forståelse for hva som i perioder hindrer deg i å skinne ut i verden.

Visdommen i astrologien gir oss et språk til å forklare og forstå hvordan erfaring med begrensinger og mørke stunder også bærer i seg ressurser.

Slik et sandkorn kan bli til en perle. Slik diamanter blir til i det dypeste mørke.

Livet har for oss alle sammen i seg både det lyse og lette, og perioder der vi fylles med all slags tvil og smerte.

I astrologien får vi redskap til å se en meningsfull sammenheng mellom disse ulike fasettene.

 

Tilbakemelding fra kunde:

“Jeg har benyttet med av Veilederverksted to ganger. Dette var i perioder hvor jeg hadde mange spørsmål i livet, men hadde vanskelig for å finne svar. Jeg ble møtt med forståelse, respekt og nysgjerrighet av Inki. Hun har en unik måte å formidle sin kunnskap som gjør det forståelig og lett å relatere til eget liv. Hun gav meg ikke de enkle svarene jeg ønsket meg, men hun gav meg de svarene jeg hadde behov for og som har hjulpet meg å håndtere de delene av livet som har vært utfordrende. Jeg anbefaler Veilederverksted på det varmeste og kommer selv til å benytte meg av veiledningen ved flere anledninger.”

 

Rytmen

Videre bærer astrologien også i seg visdommen om at alt har sin tid, og at alt utfolder seg i sin egen rytme.

Vi har lært at vi kan ”bli hva vi vil”, og at vi er vår ”egen lykkes smed”.

Disse ”sannhetene” ble kanskje i utgangspunktet til som en form for motivasjon.

Men de kan bli tunge ekstrabyrder i perioder når vi ikke ser noen retning for oss selv, og i perioder der de mørkere siden av livet er tydeligst for oss.

Kanskje er det riktigere å si at det er vårt valg og vårt ansvar å gjøre det beste ut av den situasjonen vi til en hver tid befinner oss i.

Og akkurat dette vil astrologien kunne hjelpe oss til, ved å gi oss en dypere innsikt i hva det er som er tilstede for oss akkurat nå.

Fødselshoroskopet ditt ligger fast gjennom hele livet. Samtidig påvirkes det samme fødselshoroskopet hele tiden og på nye måter av planetenes dans over himmelen. Og jo større innsikt du har, jo bedre vil du kunne lære deg å danse i takt med det som til enhver tid er.

Hvorfor virker astrologien?

Vi vet ikke enda hvorfor astrologien virker, selv om store undersøkelser igjen og igjen viser korrelasjonen mellom planetenes posisjoner og våre personlige egenskaper.

På universitetene både hjemme og ute forskes det i 2017 på hva bevissthet er. For det vet vi heller ikke.

Kanskje vil vi oppleve gjennombrudd i den vitenskapelige forståelse av både astrologi og bevissthet i vår levetid? Og dermed komme nærmere en vitenskapelig forståelse av sammenhengen mellom det ”der ute” og det ”her inne”?

Newton fremsatte teorien om gravitasjonskraften i 1665. Rundt 1915 sa Einstein at vi en gang i fremtiden vil kunne se og måle tyngdekraften, ut over det rent empirisk observerbare ved at alt på og i nærheten av Jordens overflate dras mot Jordens sentrum. Dette fikk Einstein rett i, for i 2017 klarte en for første gang å observere gravitasjonsbølger i verdensrommet.

Forskning på ”usynlige krefter” som påvirker oss tar tid, som i tilfelle med tyngdekraften.

Og mens vi venter på svar, kan vi gi oss hen til den uendelige visdommen i astrologien som har sprunget ut av mange 1000 års observasjoner, refleksjoner og kontemplasjoner rundt livet på Jorden og dets forbindelse til stjerner og planeter.

 

Resultatet er en gave til oss. Som kan berike våre liv og lære oss å danse i takt med det som er .

Tar du imot?

IMG_0918

 

 

 

Velkommen til time hos Veilederverksted!