Onsdagens nymåne er i skorpionens tegn. En ny start, en ny runde. Og igjen: et møte med alt det vi har jobbet oss gjennom de siste årene.

En av de dyrebare kvalitetene med astrologi, er at astrologien kan hjelpe oss å sammenligne perioder i livet vårt som har fellestrekk med hverandre. Perioder som preges av liknende kvaliteter. På denne måten kan vi se mer bevisst på tema som gjentar seg. Vi kan se hvordan vi har modnet siden forrige runde, og hvordan vi håndeterer det som hender oss litt annerledes i dag.

Klokere denne gangen

Ved denne nymånen kan vi prøve å huske tilbake til tiden rundt jul 2013, og særlig tiden like før jul. Hvilke følelsesmessige utfordringer hadde vi på den tiden? Vi får anledning nå til å besøke dette stedet i oss selv igjen. Denne gangen klokere. Det som måtte endres og gis slipp på har vi gjort noe med.
Skorpionens tegn handler om følelser. Det handler om hva som får leve og hva som må dø. Hva må vi slippe for å komme enda et skritt nærmere å bringe våre indre idelaer og vår ytre verden sammen til én virkelighet?

Hvilken skjønnhet får du øye på?

Kjenn på alt du har sluppet tak i. Legg merke til hvor du fremdeles må gi slipp på enda litt mer. Og sett intensjonen dine her.
Hva ønsker du å la vokse frem fra det arrete landskapet dine følelser befinner seg i? Hvilken skjønnhet får du øye på der, som du ønsker å gi din oppmerksomhet og næring til i tiden som kommer?

En enklere vei

Denne nymånen er ekstra vakker for de den kan gjøre det lettere for oss å se de nye mulighetene. Ikke som en tåkete fornemmelse, men som konkret potensiale. Noe vi genuint kan tro på. Noe som plutselig står som en ny løsning, i det vi trodde bare var en slagmark for falne soldater.
Grandiose ideer tiltaler oss ikke lenger. Vi velger en enklere vei. En vei med mindre bagasje. En vei der hvert skritt er dyrebart i seg selv.
God nymåne!

Hvilken skjønnhet får du øye på?

Nymåne og fullmåne

Abonner på nye innlegg

Oppgi din epostadresse for å abonnere på nye innlegg.

Nymåne: Hva må du slippe og hva kan vokse frem, 11.november 2015