ILD!

Det er  fullmåne med måneformørkelse!  Den nøyaktige tiden for måneformørkelsen er o1.33, natt til lørdag. Den vil bare kunne ses som en skygge på siden av Månen; det er altså ikke en total måneformørkelse.

Månen står i Løvens tegn og oppfordrer oss til å stråle og skinne og til å finne den arenaen der vi har best mulig rom til å være oss selv.

Solen står i Vannmannens tegn og oppfordrer oss til å finne vår egen stamme/gruppe som tillater at vi kan være oss selv.

Effektene av en måneformørkelse kan vare i mange måneder, så disse to oppfordringene vil vi ha med oss gjennom våren, og temaene vil dessuten gjenta seg flere ganger i løpet av 2017 og 2018:

  • Hvordan kan du tydeligst mulig være deg selv? Hvor kan du skinne som den du er?
  • Hvilke tilknytning til andre mennesker/ grupper er det som best mulig kan støtte deg i å være den du er? Hvilke grupper er det riktig å gi slipp på nå?

Dette er en ildfull fullmåne, som både er knyttet opp mot det igangsettende korset  og til alle ildtegnene (Vær, Løve og Skytte). De som er født de siste ti dagene av disse tre tegnene vil aller best kunne kjenne den entusiasmen og gleden fullmånen kan gi.

Men det kan og vise seg som en følelse av at ting tar litt av, løper litt løpsk. Nyt energien, men ta et ekstra pust før du reagerer på det som skjer i deg og rundt deg!

For i tillegg til den entusiastiske ildenergien som flyter lett akkurat nå, er der også hardere kvaliteter til stede som gjør at du føler lynet plutselig kan slå ned og du kan risikere å bli stående igjen med en hel brann som trenger å slukkes! De som kan kjenne denne litt hardere kvaliteten ekstra godt er de som er født de siste ti dagene av Væren, Løven, Vekten og Vannmannen. Dette kan gjerne oppleves som viljer som står mot hverandre: Min vilje mot din vilje.

Markerer et skifte.

Måne- og solformørkelsene har de siste halvannet årene skjedd i Jomfruen og Fiskenes tegn og har hatt mye å si i forhold til alle uventede vendinger som så mange har opplevd i løpet av denne tiden, både individuelt og i verdenspolitikken.

De neste halvannet årene vil måne- og solformørkelser skje nettopp i Løven og Vannmannens tegn. Denne vi har nå er en forsmak, før vi om to uker får den siste solformørkelsen på 19 år i Jomfruen/Fiskene.

På sensommeren blir det både Måne- og Solformørkelse i Vannmannen og Løvens tegn.

Dette betyr: Det blir tvingende nødvendig for oss alle å finne vår egen ”scene” der vi kan våge å vise hvem vi er, og samtidig at det blir like nødvendig å gi slipp på alle grupper og tilknytninger som ikke lenger kan fremme det som er aller mest ekte i oss selv.

 

God, ildfull fullmåne!

 

Abonner på nye innlegg

Oppgi din epostadresse for å abonnere på nye innlegg.

ILD!