Natt til 9.mars er det nymåne og solformørkelse, solformørkelser skjer alltid ved nymåne.

12717941_10153270433380881_1452362852991056844_nSolformørkelser kan ha noe uforutsigbart over seg, rett og slett fordi de har enda mer kraft enn andre nymåner.

En kraft som er litt utenfor våre egos kontrol. Et nytt innspill som umiddelbart kan synes å stå i veien for det vi anser som logiske og konstruktive planer i livene våre.

Utfordringen til oss nå er å stoppe opp og lytte oss inn i det som hender.

Gi oss over til det som utfolder seg.

Og se at vi, gjennom det som skjer i oss og rundt oss i denne perioden, kanskje føres inn på en vei som bringer vekst og større forståelse.

En vei vi gjerne ikke har klart å se for oss på forhånd.

Mekanismer fra det underbevisste.

Denne nymånen står i Fiskenes tegn. Temaet for vekst i Fiskenes område av livet er å gi slipp på det som skaper avstand og vedlikeholder ulikhetene mellom oss, og heller åpne opp for det som knytter alt levende sammen. Se at alt som lever har en felles kilde til liv.

Utfordringen i Fiskenes tegn er at det kan være vanskelig å sette konkrete ord både på det som adskiller oss og det som holder oss sammen, fordi dette er knyttet til mekanismer som operer dypt i vårt underbevisste.

La deg flyte med.

Denne nymånen gir oss en rik anledning til å utforske  følelser. Vi vil erfare både det som skaper avstand og begrensninger, og det som utvider vår evne til å oppleve en grenseløs enhet med livet og med alt som er. Smerte og optimisme. Fokus på hverdagslige detaljer, og virkeligheten bak våre fysiske liv. Tro og tvil. Alt står på menyen.

Ofte kan vi også føle en form for forvirring i møte med Fiskene, fordi det kan være en tendens til at ingenting synes å være helt klart definert.

Oppfordringen til deg nå er rett og slett å la deg flyte med. Gi deg selv aller helst litt tid til å trekke deg tilbake, til å gi slipp på alt drama og bare være.

Dette er gjerne ikke tiden for å ta de store avgjørelsene; mer en tid for å kjenne etter og se hva som skjer.

Utforsk dine egne mekanismer i forhold til hvordan du lar deg selv erfare enhet og hvordan du erfarer avstand.

Se om du kan la fokuset ditt være å gi slipp på de mekanismene som ikke lenger gagner, og åpne opp for det nye du inviteres til å slippe inn.

 

God nymåne!

 

Solformørkelsen finner sted kl 02.53 9.mars, med Sol og Måne på 19 grader Fisk.

Kraften fra solformørkelsen kan føles allerede ukene før nymånen, og effekten varer gjerne i mange påfølgende måneder.

 

Mer om solformørkelser.

 

Mer om å følge månens bevegelser.

 

Bestill ditt eget horoskop.

Abonner på nye innlegg

Oppgi din epostadresse for å abonnere på nye innlegg.

Gi deg selv tid, nymåne 9.mars.